Favoriet!

Toffe Tilburgse Tuinen

Ben jij ook een fan van tuinieren, het milieu en Tilburg? Dan is deze campagne écht iets voor jou! Maak jouw tuin ook regen- en hittebestendig én natuur- en watervriendelijk. Met dit mooie initiatief wil stichting OpGroeneVoet dat een stad zoals Tilburg hittebestendiger wordt.

Op 20 en 21 juni is het tijd voor de open tuinen dag! Hier stellen Tilburgse tuineigenaren hun tuinen open voor bezoekers. Je kunt bijvoorbeeld inspiratie op doen hoe jij jouw eigen tuin nog beter kunt ontwerpen en vormgeven.

Hoe maak jij jouw eigen tuin nu hitte - en regenbestendig en is mijn tuin wel natuur- en watervriendelijk? Kom inspiratie opdoen bij de tuinen die tijdens dit weekend worden opengesteld en doe inspiratie op bij je buren, omwoners of zelfs aan de andere kant van de stad!

Aanmelden

Vergeet je niet van tevoren even aan te melden! Vorig jaar was het mogelijk dat je de tuinen binnen kon lopen, maar met de huidige maatregelen is er een reserveringssysteem in het leven geroepen om jouw bezoek voor zowel jezelf, als de tuineigenaren zo veilig mogelijk te maken. Je kan reserveren via www.blauwetuinen.nl

1000 Blauwe Tuinen

Het doel van deze campagne is om 1000 blauwe tuinen in Tilburg te creeëren. Dit is nóg niet behaald, maar uiteraard is het motto; "Hoe meer Blauwe Tuinen in Tilburg, des te beter!" Wil jij zien waar de Blauwe Tuinen tot nu toe zijn ontstaan? Kijk dan hier.

10 Tofste Tuintjes van Tilburg

Wil jij weten hoe blauw jouw tuin is? Bereken dan je tuinscore en probeer deze te verhogen! Tussen alle tuinen worden deze zomer naar mooie voorbeeldtuinen gezocht, of die een grote verandering hebben ondergaan, waar je super toffe prijzen mee kunt winnen! Deel jouw tuin met de #ToffeTilburgseTuinen en wie weet valt jouw tuin in de prijzen!

De actie duurt tot begin oktober waarna de prijzen zullen worden toegekend.

Delen

Locatie

Tilburg

Delen