Must Eat!

Titanic de musical!

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht.

Wat begint als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie.

Titanic behoort tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium, en nu komt de musicalhit terug naar Nederland. Met iconische muziek, een live orkest én een vijfentwintig man sterke cast. De musical won niet voor niets vijf Tony Awards (waaronder voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

cast René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Wieneke Remmers, Marijn Brouwers, Richard Spijkers, Han Oldigs, Linda Verstraten, Jordy van Loon, David van den Tempel e.v.a. muziek & liedteksten Maury Yeston script Peter Stone

Eerder stond deze voorstelling gepland in maart, maar kon deze vanwege enkele coronabesmettingen bij cast & crew niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd.

Deze voorstelling heeft een pauze.

Voor meer info over de musical en de tickets klik hier!

vanaf €45,00

Schouwburg Concertzaal Tilburg