Must see!

Tilburgse Kermis

De Tilburgse Kermis is al jaren lang hét bekendste evenement van Tilburg in de maand juli. Jong en oud kunnen hun hart ophalen bij de ruim 230 attracties. De Tilburgse Kermis is met dit enorme aanbod van attracties de grootste kermis van de Benelux. Kom vooral een kijkje nemen, maak plezier, geniet en kijk vooral je ogen uit op Roze Maandag en tijdens de slotavond in de Piushaven met spectaculair vuurwerk!

Roze Maandag
Roze Maandag is de dag dat je jezelf kunt zijn. Een kleurrijk feest waar iedereen van harte welkom is. Jaarlijks vieren we met meer dan 300.000 mensen onze verschillen en overeenkomsten. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde. Op Roze Maandag loop je veilig met je man of vrouw hand in hand over straat. We staan voor gelijkheid en zetten dat op Roze Maandag extra in de verf.

Amstel Bierhal
Ook dit jaar is de Amstel Bierhal te vinden op de Tilburgse Kermis. De grootste bruine kroeg (met terras) van de Tilburgse Kermis staat dit jaar op het terrein grenzend aan het Willemsplein. Een absolute aanrader voor iedereen die van feesten en een drankje houdt. Het belooft weer ouderwets gezellig te worden met veel vrienden en bekenden.
Optredens zullen verzorgd worden door Nederlandse en Tilburgse artiesten zoals, André Hazes Jr., Wolter Kroes, Alex en John de Bever (tijdens openingsavond). Op Roze Maandag komen Jamai, Otto Lagerfett, Henk Dissel, Pascal Redeker, Alex en Marianne Weber. Ook Vinzzent en DJ Coenio zorgen voor een topsfeer tijdens de Tilburgse Kermis. Kijk voor een compleet overzicht van alle artiesten op het programma of ga naar de website.

Delen

Locatie

Binnenstad & Centrum

Toon op kaart

Contact

www.detilburgsekermis.nl
kermis@tilburg.nl
013-5429463

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen