Nieuw!

[Thuis agenda]Tilburgs Bierfestival op de Heuvel

Op zondag 28 juni is het gewoon tijd voor het het T DRINKS Tilburgs Bierfestival. Dit jaar niet op De Heuvel in Tilburg, maar bij jou thuis! T Drinks, de organisatoren van het festival bieden dit jaar het Tilburgs Bierfestival Box aan waarin jij de lekkerste bieren uit binnen en buitenland kunt proeven.

Hoe kun je meedoen?

Kun jij het festival niet missen? Bestel dan vóór 20 juni jouw Tilburgse bierfestival box bij T Drinks.De box wordt een week voor aanvang van het 'festival' bij jou thuis bezorgd, maar je hebt ook de mogelijkheid om het pakket op te halen.

Het programma

Het festival zal doormiddel van een livestream plaats vinden met verschillende activiteiten waaronder: een masterclass, bingo, winacties, muziek en diverse brouwers die over hun bier komen vertellen. Zo kun je dus vanuit je achtertuin toch nog de beleving van het festival meekrijgen.

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bevat negen verschillende bieren van brouwers die oorspronkelijk bij het festival aanwezig zouden zijn. Ook krijg je twee Tilburgse proefglazen waarin je de bieren op de perfecte manier kunt proeven. Daarnaast bevind zich in het pakket ook een heerlijke lekkernij, een unieke musthave, een informatieboekje over de verschillende bieren en toegangscodes tot exclusieve content. Het pakket kost €35,- en is te bestellen via deze link.

Hebben we jou een beetje enthousiast weten te maken? En ben je benieuwd naar meer informatie over het thuis 'festival'? Neem dan snel een kijkje op de website van T Drinks voor meer informatie.

Delen
€35,- Koop tickets

Locatie

Thuis

Delen