Kids

Tilburg on stage festival

Kun jij ook een cultureel lichtbad gebruiken na alle lockdowns, afgelaste voorstellingen en lege zalen? Wij wel! Daarom organiseren Art-fact, Factorium, deDanspunt en Schouwburg Concertzaal Tilburg festival Tilburg on Stage.

Tilburg on Stage is een dag én een podium voor alle vrijetijdskunstenaars in de Gemeente Tilburg. Verenigingen, groepen en individuele deelnemers uit vele kunstdisciplines, staan 3 juli 'on stage' en maken er samen een feestje van voor iedereen. Met ruim 50 acts beleef je wat Tilburg allemaal te bieden heeft. Benieuwd? Kom ook! Het hart van Tilburg on Stage, is het terras vóór de Schouwburg Concertzaal Tilburg met lekkere live muziek. Ronddwalen kan door het gebouw. Op iedere hoek staat een verrassende festivalact. Geniet van de performances, of doe mee met de workshops. Dompel je onder in de vrolijke festivalvibe.

Een voorproefje van het programma:

De Kindermuziekdag
Kinderen van verschillende orkesten en koren uit Tilburg studeerden samen een vrolijk repertoire in, speciaal voor deze dag.

Dans
Bekijk optredens van dansgroepen uit de hele stad, in alle stijlen. Of ervaar: doe mee met één van de gratis workshops.

Theatrale modeshow
Een trip down memory lane met de beste kostuums uit de mooiste theatervoorstellingen uit het Tilburgse verleden.

Muzikale verrassingen
(Koor)zangers van Tilburg laten zich horen.

Tilburg on stage is gratis, reserveren is niet nodig. Volg de socials @schouwburgconcertzaaltilburg voor het volledige programma!

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1