Tilburg in Koor 2019 in de Muzentuin

Op zondag 9 juni 2019 krijgt Tilburg in Koor tijdens Tilburg in Koor 2019 voor de achtste keer een vervolg. De FTZ (Federatie Tilburgse Zangverenigingen) organiseert het korenevenement weer in samenwerking met Theaters Tilburg en biedt de koren daarmee een mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Het gevarieerde middagprogramma op eerste Pinksterdag wordt georganiseerd in de omgeving van de Concertzaal en de Muzentuin. Hier kunnen koren op verschillende podia meerdere presentaties van 20 minuten geven. Er wordt net als de voorgaande jaren veel publiek verwacht!

Tarieven

Mocht je mee willen doen met Tilburg in Koor 2019? Dan heeft de organisatie nog wel een tip: reageer snel, want er is maar plaats voor een aantal koren. Een selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding en diversiteit voor het podiumprogramma. Ook voor koren buiten Tilburg is er een mogelijkheid om geplaatst te worden. De inschrijving voor Tilburg in Koor 2019 sluit op donderdag 28 februari 2019. Vanwege de kosten en beperkte subsidies wordt er wel een vergoeding gevraagd:

• €25,- per koor kleiner dan 20 leden
  • €50,- per koor vanaf 20 leden

Je kunt je inschrijven voor Tilburg in Koor 2019 via een mail aan secretariaat@ftz-tilburg.nl. Mocht je Tilburg in Koor 2019 willen bezoeken, dan is het overigens gratis.