Must see!

Theaters Tilburg brengt Lichtpuntjes in December

Theaters Tilburg mag opnieuw openen voor 30 personen en komt met Lichtpuntjes in December. Dit speciale programma bestaat uit bijzondere voorstellingen, concerten en ''artiesten thuisbezorgd''. 

Zo staan onder andere op programma: cabaretier Javier Guzman, de grote dansvoorstelling The Great Bean door Scapino Ballet Rotterdam, concerten van pianist Jan-Willem Rozenboom en Kerstconcerten van de Nederlandse Bachvereniging. Met behulp van nieuwe, bestaande en aangepaste programma's kan Theaters Tilburg deze voorstellingen en concerten uitvoeren in december. Rondom de kerstdagen zullen er ook voorstellingen plaatsvinden voor jongere theaterbezoekers. 

De voorstellingen en concerten zijn voor 30 personen en vinden twee keer per avond plaats. De ticketverkoop is gestart op donderdag 19 november. Je kunt het volledige programma vinden op de website van Theaters Tilburg of klik hier

Verder start Theaters Tilburg rondom de kerst met de actie 'Artiesten thuisbezorgd'. Hiermee kunnen Tilburgers kans maken op een gratis optreden bij hen thuis. Op de website van Theaters Tilburg kun je lezen hoe je aan deze actie mee kunt doen. Wie weet krijg jij een optreden van een van de artiesten: pianist Jan-Willem Rozenboom, trompettist Teus Nobel met gitarist Daniel de Moraes of van twee dansers van Scapino Ballet Rotterdam. Aanmelden voor de actie 'Artiesten thuisbezorgd' is gestart vanaf 19 november via theaterstilburg.nl.

Ook is theaterbezoek voor basisscholen weer mogelijk. Toneelgezelschap HNTJong speelt zes keer de voorstelling Tori, telkens voor 30 leerlingen. 

Foto: Theaters Tilburg - Hans Gerritsen 

Delen
Koop tickets

Theaters Tilburg

Locatie

Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.theaterstilburg.nl
ticketservice@theaterstilburg.nl info@theaterstilburg.nl
013-5432220 013- 5490 390

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen