Nieuw!

Textour weer naar Tilburg!

Textilium Futura organiseert op 29 t/m 31 mei de Textour in Tilburg. De route die je gaat lopen voert je langs 13 plekken in de stad die een speciale connectie hebben met textiel. Tijdens de route kan je genieten van kunst en presentaties over de verduurzaming van de textielindustrie en de technologische ontwikkeling daarvan.

Er is helaas nog niet veel bekend over de Textour van dit jaar maar we kunnen al wel zeggen dat er kunstwerken te zien zullen zijn van gerenommeerde, Tilburgse, internationale kunstenaars en studenten van de creatieve opleiding van St. Lucas uit Boxtel.

Textilum Futura 

De Textour is jaarlijks het grootste evenement dat Textilium Futura organiseert. Ieder jaar organiseren zij dit evenement om ons op de hoogte te stellen van de meest recente ontwikkelingen in de textielindustrie. Met de Textour wordt Tilburg hét podium voor innovaties in de textielindustrie.

De website van Textilium Futura ontwikkelt zich in 2021 tot een platform waar veel te horen, te zien en te lezen is over baanbrekende technologische innovaties in de textielwereld, verduurzaming van de textielindustrie en creatieve en nieuwe toepassingen van textiel.

Delen

Locatie

Verschillende locaties in Tilburg

Delen