Tentoonstelling Collette Rayner.

In deze super mooie solotentoonstelling; "I presume you pictured it differently," presenteerd Collette Rayner tekeningen en animaties. De opening vindt plaats op 18 oktober 2019 van 19.00 tot 21.00 uur. De expositie zal te zien zijn van 18 oktober tot 24 november bij de SEA Foundation. Na de opening is de expositie op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.

Collette Rayner is een Schotse kunstenaar en schrijver. Zij werkt zowel in Rotterdam als in Dundee. Haar werken bestaan uit tekeningen, films, installaties en experimentele animaties.

                

De Schotse kunstenaar past verschillende technieken toe waaronder 'baggeren' (iets naar boven brengen wat diep verzonken is), 'pre-visualisatie' (het inbeelden hoe het eruit zal komen te zien om zo een structuur voor de toekomst te krijgen), en zogenaamde 'floaters' (dingen die onverwacht opduiken). Het mooie aan deze tentoonstelling is het feit dat Collette Rayner de stop-motion animaties geheel met de hand produceert. Deze animaties bestaan soms wel uit 900 afbeeldingen!

                 

Delen
Gratis

Locatie

SEA Foundation, Gust van Dijk, Home to Contemporary Art, Tivolistraat 22
5017 HP Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.seafoundation.eu
info@seafoundation.eu
+31 (0) 13 544 44 95

Delen