Tangosalon bij Paradox Tilburg

Een nieuw initiatief in Paradox! Komende seizoen zijn er in samenwerking met dansschool Tango Deseo en De Wereld is Beweging op diverse zondagmiddagen een aantal Tangosalons. Een gevarieerde zondagmiddag met Tango luistermuziek, Tango dansmuziek en afsluitend een Tango DJ die voor een swingend einde aan de middag zorgt.

Het optreden van Cuarteto Tangata begint op zondag 17 maart om 15:00 uur met een luisterconcert van ongeveer 45 minuten. Dit wordt gevolgd door een live set met heerlijk dansbare Tangomuziek waarop gedanst kan worden. Voor het derde deel van de Tangosalon zal de muziek worden verzorgd door een Tango DJ Isaac . Isaac draait hoofdzakelijk traditioneel, maar maakt af en toe een uitstapje naar non- en neotango. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes kenmerken hun muziek. Cuarteto Tangata trad op vele podia op, op tango-festivals en in concertzalen, in binnen- en buitenland. De samenwerking met de in Tilburg woonachtige Jeannine Geerts geven de voorstelling nog extra kleur en maakt een concert van Cuarteto Tangata tot een onvergetelijke muzikale beleving!

Tickets voor Tangosalon

Tickets voor Tangosalon bij Paradox zijn verkrijgbaar via de website van Paradox. De standaardtickets kosten €10,- per stuk indien je een Parapas hebt betaal je €7,-.

€10,-