Kids

Sint drive 013

Sint Drive 013 had plannen om een super originele sint drive in te organiseren, waarbij je sinterklaas en de pieten toch nog kon zien dit jaar! Helaas door de huidige maatregelen kan dit niet doorgaan, maar de pieten hebben eens goed nagedacht en zijn met een nieuw voorstel gekomen: van een drive naar een walk. Lees verder als je meer informatie wil en benieuwd bent wat het nieuwe idee inhoudt!

Helaas kan de drive in niet doorgaan, maar de creatieve Pieten hebben de hele nacht nagedacht en iets nieuws bedacht. Ze kunnen de kinderen natuurlijk niet missen dit jaar en staan te popelen om lekkers uit te delen. 

Bij Sint op bezoek
Samen met de gemeente is besloten dat er in plaats van een drive-in een soort walk-in komt. Er is een hele leuke route opgesteld die je met je familie kan bezoeken op de locatie Boerke Mutsaers. Je gaat onder andere een kijkje nemen bij de inpaklijsten opslagplaats, Sint's slaapvertrek, Muziekpiet's Studio en de pakjeskamer. Ook breng je een bezoek aan Snoep Piet's lekkernijen en de Ballonnenpiet. Hieronder zie je de gehele route uitgestippeld. 


Locatie 
De locatie is nog steeds Boerke Mutsears. Dit is een zalencentrum, waar 5 zalen omgetoverd gaan worden tot heus Sinterklaas-theater. Per ruimte wordt 1 reservering toegelaten. Op deze manier zijn er nooit meer dan 10 personen (inclusief personeel) in een ruimte. Je kunt het Sint theater bezoeken op 28 of 29 november mét reservering. 

Kosten 
Het Sint theater kost 25 euro per gezelschap. Een gezelschap bestaat uit maximaal 4 kinderen + ouders. Er kunnen ook cadeaus bijgeboekt worden voor een meerprijs. 

 

Kijk voor meer informatie en reserveren op deze website. Let op, er zijn maar een bepaald aantal plekken te reserveren en vol = vol! 

Delen
€ 25,- Koop tickets

Locatie

Vijverlaan 2
5042PZ Tilburg

Delen