Santa Run voor het Ronald McDonald Huis

De leukste funrun van Tilburg keert terug! Loop 5 km door het stadshart gekleed als Kerstman/ - vrouw.
Door jouw deelname steun je een geweldig doel: het Ronald McDonald Huis. 

Tijdens de Santarun kom je op een leuke manier samen en steun je tegelijkertijd een prachtig doel: het Ronald McDonald Huis. Een veilige haven voor families van een ziek kind waar zorg en bij elkaar zijn centraal staat. het mooie is dat jij dit doel al steunt door mee te doen! Hoe meer hoe beter.
MC Donalds Centrum Tilburg, de Vos en de Craen, De Baret, Bruin Kafee, Gastrobar Rix, Slagroom Eten & Drinken, Café Brandpunt, Café Bolle, ’t Taphuys Tilburg en Center of Tilburg slaan de handen in een voor het Ronald McDonald Huis. 

Start en Route
Op 17 december wordt voor alle kerstmannen en - vrouwen vanaf 18:30 uur een warming-up verzorgd. Vervolgens start je op het Piusplein en loop langs de bekende pleinen en straatjes zoals de Heuvel, Korte Heuvel, Pieter Vreedeplein, Tuinstraat, Nieuwlandstraat, Oude Markt en Paleisring. Uiteindelijk finish je op het Piusplein waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Als afsluiter voor deze geweldige avond barst het feest los op twee verschillende podia waar je kunt feesten en proosten op dit mooie doel. Na je inschrijving ontvang je een Kerstmannen/- vrouwen pak.

Inschrijven kan via de officiële website www.santaruntilburg.nl. Daarnaast gaat op 17 december van 18:00 tot 01:00 uur van iedere consumptie bij de aangesloten horecazaken op het Piusplein € 0,10 naar het Ronald McDonald Huis.

 

Wil jij mee doen aan de Santarun? Klik hier voor alle info en inschrijving!

Delen
Verschillend

Locatie

Piusplein

Delen