Nieuw!

Safari Run in de Beekse Bergen

In november vindt de eerste editie van de Beekse Bergen Safari Run plaats. Zowel jong als oud kunnen rennend uiteenlopende afstanden afleggen tussen de wilde dieren.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden. Op vrijdagmiddag vindt de vijf kilometer run plaats, op zaterdagochtend de tien kilometer en op zondagochtend de vijftien kilometer. Daarnaast is er ook een dertig kilometer optie. Deze bestaat uit deze drie verschillende runs.
Ook vindt er op zaterdagmiddag een speciale Kids-route plaats voor kinderen van één tot en met twaalf jaar. Er is een onderscheid gemaakt in verschillende afstanden voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Rens Willemsen, general manager Beekse Bergen, vertelt enthousiast: “Het wordt een unieke ervaring waarbij de deelnemers tussen de dieren lopen. Zo zullen een aantal van de routes door de binnenverblijven van de chimpansees en de olifanten gaan. Daarnaast krijgen de deelnemers er één entreeticket voor het Safaripark bij, waardoor de hardlopers de dieren ook voor en na de run kunnen zien.”

In samenwerking met Loopreizen biedt het Safaripark een exclusief arrangement aan met een startbewijs, entreetickets voor Safaripark Beekse Bergen en een door de deelnemer gekozen verblijf op het Safari Resort of Lake Resort.

Kijk voor alle informatie op de website.

Delen
vanaf € 20,- Koop tickets

Safaripark Beekse Bergen

Locatie

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Toon op kaart

Openingstijden

Maandag Niet bekend
Dinsdag 10:00-17:00
Woensdag 10:00-17:00
Donderdag 10:00-17:00
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag Niet bekend
Zondag Niet bekend

Contact

www.beeksebergen.nl
info@beeksebergen.nl
receptie: 088-9000321 reserveringen: 088-9000360

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen