“Ruimte” - Galerie de Roos

Op 2 februari opent een nieuwe tentoonstelling bij Galerie de Roos. om 14:30 uur zal de expositie met het werk van Frans Broers officieel van start gaan.

Ruim acht jaar geleden begon Frans Broers op de kunstacademie in Arendonk waar hij met behulp van vorm en kleur ruimte leerde aanbrengen in tekeningen en schilderijen. Ook leerde hij daar de kunst van het kijken. Broers is begonnen aan een heuse ontdekkingstocht die hem steeds verder brengt en blijft verrassen, maar die ook nieuwe vraagstukken opleverd.

Het is steeds weer een verrassing voor Frans Broers waar hij terecht koment. Van figuratief naar abstract, van twee- naar driedimensionaal. Soms werkt hij met ingevingen en soms vanuit een concept dat een grote diversiteit in zijn werk opleverd.

De expositie wordt geopend met een openingswoord door Gerret Tol van de Rietveld academie en Willem Ruis zal de ruimte vullen met accordeonmuziek.

De expositie zal te zien zijn van 2 tot en met 23 februari. Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag is de galerie open voor een bezoek van 14:00 tot 17:00 uur of op aanvraag.

Klik hier voor meer informatie.

Delen

Galerie De Roos

Locatie

Veldhovenring 25
5041 BA Tilburg

Contact

www.galeriederoos-tilburg.nl
galeriederoos@gmail.com
013-5436541

Faciliteiten

  • Parkeermogelijkheid
Delen