Roze Maandag tijdens de Tilburgse Kermis

Het is de drukste, meest liefdevolle en misschien wel de gezelligste dag van de Tilburgse Kermis: Roze Maandag 2021! Tijdens dit Tilburgse pride-evenement verandert de binnenstad in één groot festivalterrein. Van Drag Queen-optredens tot techno, van disco tot smartlappen. Op elke straathoek, in elke kroeg en elk plein is iets te doen. Roze Maandag trapt af met de Pride Walk, voorheen de Roze Maandag Karavaan genoemd. Deze staat in het teken van de homo-emancipatie en laat zien dat iedereen zichzelf mag zijn: LHBTQ+ of niet. Vanaf Centraal Station Tilburg loopt de parade, gehuld in regenboogvlaggen, naar de Tilburgse binnenstad. Vanaf dat moment barsten de feestjes los.

Feestjes tijdens Roze Maandag 2021

Een aantal jaarlijks terugkerende feestjes zijn:
  • Holy Pink in de Muzentuin
  • Drag Queens in de Stadhuisstraat
  • Nederlandstalige artiesten in de Bierhal
  • Disco Snolly op Desperados Roadshow in de Spoorzone
  • Outdoor Extravaganza bij gaybar de Lollipop
  • DJ's met foute hits op de Korte Heuvel

Meer over Roze Maandag

En weet je wat zo fijn is deze dag? Je kunt vrijwel overal gratis naar binnen! Wil jij zien welke feestjes er tijdens Roze Maandag 2021 georganiseerd worden? Check dan zeker even de agenda. Wil je een indruk krijgen van Roze Maandag in Tilburg? Check dan eens het artikel 'De gezichten van Roze Maandag' of bekijk de fotoboeken van afgelopen jaren.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:
Delen
Gratis
Delen