Roze Maandag 2019 tijdens de Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis verandert de binnenstad van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli 2019 weer in één groot feest. Roze Maandag, één van de grootste homo-evenementen van Nederland, plaats op 22 juli. Het centrum kleurt roze en op elke straathoek is het feest. Lees hier wat je moet weten over Roze Maandag 2019.

Roze Maandag 2019

Roze Maandag is de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot één van de grootste homo-emancipatie en -integratie evenementen van Nederland en heeft een uniek karakter. Het is een organisch evenement, dat niet georganiseerd wordt door één partij, het heeft niet één ingang en je hoeft er geen entree te betalen. Het hele jaar verkondigt Stichting Roze Maandag de boodschap voor acceptatie en diversiteit. Met als hoogtepunt natuurlijk het feestje Roze Maandag zelf tijdens de Tilburgse Kermis. Roze Maandag 2019

De leukste feestjes

Of je nu gay, straight, bi, trans, intersekse, queer of iets daartussen bent, tijdens Roze Maandag vieren we in Tilburg diversiteit! En dat betekent: een dag vol liefde, roze pèkskes en te gekke feestjes! Tijdens de maandag van de Tilburgse Kermis verandert de binnenstad in één groot festivalterrein, wij zetten op een rijtje wat waar te doen is op 22 juli 2019. Het artikel vullen we in de aanloop naar Roze Maandag steeds verder aan. Elk jaar worden er op het laatste moment nog evenementen bekendgemaakt. Bekijk hier alvast het Facebookevenement van Roze Maandag 2019.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto's en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:
Delen
Gratis
Delen