Must see!

Roadburn Redux

Ieder jaar is Roadburn weer een enorm evenement in Tilburg, dagenlang staat Poppodium013 in het thema van heavy music. Dit jaar is het echter anders. Omgedoopt tot "Roadburn Redux" is het evenement dit jaar online te volgen. "Roadburn Redux" bevat optredens en exclusieve content die live vanuit Poppodium013 zullen worden uitgezonden. Het festival vindt van 16 t/m 18 april plaats en is volledig bij te wonen via Roadburnredux.com.  

Roadburn Redux is de eerste online versie van dit fantastische evenement en zal een unieke mix van optredens bieden. Alle content tijdens het evenement is exclusief van aard, van composities die in opdracht van Roadburn zijn gecreëerd tot wereldpremières van gerenommeerde bands.

Een serie van concerten die zullen plaatsvinden in 013 zijn bevestigd. De optredens worden uitgezonden via een speciale website en bevat een live blog met een stroom aan content, van artikelen tot interviews en ZOOM calls met deelnemende artiesten. Naast wat 013 voor je in petto heeft, heeft Roadburn zelf ook het nodige voorbereid.

Roadburn directeur Walter Hoeijmakers:

"Het afgelopen jaar is moeilijk geweest voor ons allemaal; veilig en gezond blijven is het belangrijkste, maar daarvoor hebben we helaas veel moeten opgeven. Voor ons betekende dit het aanpassen van ons Roadburn concept. Met Roadburn Redux bieden we fans over de hele wereld alsnog de kans om in contact te komen met artiesten, de community van Roadburn en de sfeer die het festival zo uniek maakt. Op deze manier brengen we blijdschap, vriendschap en inspiratie en bovenal hoop op in deze moeilijke tijden. De optredens die tot nog toe bevestigd zijn bieden allen een unieke ervaring en we hebben nog meer verrassingen die we binnenkort bekend maken. Het concept mag dan anders zijn, maar de ziel van Roadburn is sterk aanwezig, zoals je van ons gewend bent!

Wil je meer info over het evenement, kaartjes kopen of de line-up checken? Kijk dan op de website!

 

Delen
Koop tickets

Locatie

Online

Delen