Road Show Festival ‘still standing’ 

Hoewel de festivals met bosjes uit de Spoorzone verhuizen, is Road Show Festival still standing met weer een nieuwe editie op de agenda! Het festival is ondertussen niet meer weg te denken van de Tilburgse kermis. De opzet van afgelopen jaar gaan ze verder door ontwikkelen, waarbij de focus nog meer komt te liggen op 3 gelijkwaardige area’s: House en Techhouse tegenover hitjes en guilty pleasures en daarnaast een nieuwe Wunderbar met feest. Zet 21 en 22 juli alvast op de agenda!
 

3 gelijkwaardige area’s
De Road show is al sinds 2017 een bekend begrip in Tilburg. Van het Panhuijsenpad naar de Spoorzone, het festival heeft al vele vormen gekend, maar het concept is hetzelfde: Dé festivalplek van de Tilburgse Kermis waar dj’s, acts, clubhostings en artiesten als ware troubadours hun hebben en houden kunnen exploiteren zoals normaal alleen kermisklanten dat doen.

Vorig jaar werd de “Grill & Chill area” met livemuziek verruild voor een intieme techhouse stage tussen de bomen, deze zal dit jaar nog meer aandacht krijgen. Vorig jaar stonden hier o.a. Nachtcollege, Benny Rodrigues en Michel de Hey gepland. De Wunderbar zal plaatsmaken voor een grote feesttent, met nog meer partyacts. Eerder stonden hier al FeestDJRuud, Fatguys en Zanger Bas. De mainstage zal door de aanvulling van de twee andere stages wellicht iets minder “main” worden, maar zijn bombastische gevoel niet verliezen. Deze werd jaarlijks ingevuld door de bekende clubconcepten zoals Rewind, Disco Snolly en Smerrig, maar ook toffe acts als Bizzey, Freddy Moreira en Donnie. Ook dit jaar zullen de artiesten er weer voor zorgen dat de dansvloer warm blijft en heupjes los worden gegooid. De line-up voor dit jaar maakt de organisatie later bekend.

Openingstijden
Road Show Festival zal dit jaar 21 en 22 juli plaatsvinden. Op vrijdag 21 juli van 19.00 uur tot 01.00 uur en de 22e tot 02.00 uur. Op Roze maandag is het terrein ook geopend, maar hierover volgt later meer informatie. In het weekend na de Road Show staat ook nog een toffe verrassing op de Spoorzone Boulevard in de planning.

Voordelige tickets
Dit jaar wordt er gewerkt met lage ticketprijzen, al vanaf 10 euro. Het Pre-register systeem. Dit houdt in dat wanneer jij je hiervoor aanmeldt, als eerste toegang krijgt tot tickets en ook korting op je ticket krijgt. Dus wacht niet langer, stel niks uit en meld je nu alvast aan zodat jij ook weer zeker van de partij bent bij het leukste, tofste en gezelligste feest van de Tilburgse kermis. Kijk voor meer info op de website: www.roadshowfestival.nl.

Delen
Vanaf € 10,-

Spoorzone 013

Locatie

Burgemeester Brokxlaan
5041 SB Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.spoorzone013.nl

Faciliteiten

  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen