Revolutions (12+) in De Nieuwe Vorst

Op dinsdag 26 februari komt Het Nationale Theater en het NT Jong naar De Nieuwe Vorst in Tilburg. Zij spelen de voorstelling Revolutions, een zenuwslopende science fiction thriller, gesitueerd in een dystopische toekomst. 

De Toekomst. Er is geen minister-president meer, maar een CEO. Iedereen heeft z'n eigen persoonlijke hologram-assistent en meer streams en experiences dan hij kan wensen. We zijn gelukkiger dan ooit. Zeggen ze. Maar drie jonge rebellen voelen zich niet thuis in deze wereld van schermen en hologrammen. Drie jonge rebellen voelen dat er iets niet klopt aan hun wereld, gaan op onderzoek uit en ontdekken hun ware roeping. Ze zijn uitverkoren om de revolutie te ontketenen. Om alles te veranderen. Maar hoeveel zijn ze echt bereid om op te offeren? Een coming of age voorstelling over controle en macht. Massasurveillance en mediadominantie. Over moed, en strijdvaardigheid en alles wat er nodig is om de macht omver te werpen en een nieuwe wereld te beginnen.

Tickets voor Revolutions

De voorstelling Revolutions is toegankelijk voor iedereen ouder dan 12 jaar. Kaartjes voor deze voorstelling zijn te bestellen op de website van De Nieuwe Vorst. De kaartjes kosten €14,- per stuk.

Delen
€14,-
Delen