Favoriet!

Reeshof Muzen Concerten

In het Reeshofpark kun je in de maand augustus vier keer genieten van de Reeshof Muzenconcerten. Het eerste Reeshof Muzenconcert vindt plaats op woensdag 10 augustus.

Tijdens dit eerste Muzenconcert kun je de beste en verrassende top 100 pop- en rockcovers verwachten van de Rewind Band. Met hun jarenlange podiumervaring zorgen zij voor een goed openingsconcert. Vorig jaar trokken deze, door vrijwilligers georganiseerde, succesvolle concerten 12.000 bezoekers. Al om 17:30 uur kan er onder het genot van een muziekje gegeten worden bij de diverse eetkramen. Om 18:00 uur zullen de bands optreden om 22.00 uur stopt de livemuziek, terwijl de bars open blijven tot 23.00 uur.

Woensdag 10 augustus: Batale Percussie & Copy Cat
Woensdag 17 augustus: Rooien Diesel & O’Nine
Woensdag 24 augustus: Farah & De Bounties
Woensdag 31 augustus: Nataz & De Bijtels

Kidsclub

Voor de kinderen is er tussen 17:30 – 21:00 uur een kidsclub. Twee professionals zijn aanwezig die diverse activiteiten organiseren voor de kids.

Om het actuele nieuws in de gate te houden kun je op deze link klikken.

Reeshofpark

Campenhoefdreef
5045 Tilburg

Breng een bezoek aan het Reeshofpark