Popronde 2020

Op 1 mei maakte Popronde de volledige selectie voor Popronde 2020 bekend. Met 147 talentvolle bands en artiesten is dit het grootste rondreizende Muziekfestival in Nederland. Ook Tilburg is dit jaar goed vertegenwoordigd met oa: de Nachtwakers, George Kush Collective, More Ease, OKRA en Mayleaf.

Op donderdag 29 oktober strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Tilburg. De actuele line-up wordt pas 5 weken van tevoren bekendgemaakt maar zeker is dat er weer super talentvolle artiesten het podium zullen betreden in de voetstappen van Kenisngton, My Baby, Mister and Mississippi en John Coffey.

De acts die meetouren worden geselecteerd door een selectiecommissie bestaande uit onafhankelijke professionals die in de muzieksector werken. Onder andere Gert Gering, Ruud Lemmen en Max de Beijer zijn deel van deze commissie.

De Popronde gaat door 42 steen in de periode van 12 september t/m 28 november. De aftrap vindt zoals gewoonlijk plaats in thuisstad Nijmegen en reist daarna door naar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Meppel, Middelburg, Roermond, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Uden, Utrecht, Wageningen, Woerden, Venlo, Venray, Zutphen en Zwolle. Op 28 november wordt het festival afgesloten met een groots eindfeest in de Melkweg Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over dit festival hier.

Delen

Locatie

Tilburg Centrum

Delen