Nieuw!

Popronde maakt programma 2021 bekend!

In het najaar gaan 101 acts op tour met het grootste reizende festival van Nederland.Popronde zal dit jaar in 42 steden gedurende de periode van 11 september t/m 27 november plaatsvinden.Pronde geeft een actueel overzicht van wat er gebeurt op livemuziekgebied in Nederland: van pop tot rock, hiphop tot dance, songwriters tot metal en alles wat daar tussenin ligt! 

Tilburg zal dit jaar vertegenwoordigd worden door More Ease die uit ruim 650 aanmeldingen geselecteerd zijn om mee te touren dit jaar. Donderdag 28 oktober zal Popronde naar het centrum van Tilburg komen. Op deze dag kun je genieten van meer dan 60 acts op 26 verschillende locaties in de binnenstad!

Overal in het centrum kun je locaties vinden waar er acts zullen zijn. Van etalages tot cafés, kunstgalerieën en de biliotheek, de meest bijzondere plekken zullen dienen als podia. Dit jaar zal Popronde ook nieuwe locaties in in tilburg gebruiken zoals: De Nachzuster (Carré), Focus Food Bar, Museum De Pont en veel meer. 

Om 15:00u start het programma van Popronde Tilburg met Roos Meijer in De Nachtzuster (Carré), een half uur later zie je Géonne Hartman in de Focus Food Bar.Daarna kun je genieten van de Oor talenten op ons Oor-podium Steck. En verrassende 3voor12 acts op ons 3voor12 podium Doloris. Dit jaar hebben we ook 013 als locatie met vier acts in de bijzonder mooie Pauluskerk.

Dit jaar zal er, door de Corona maatregelen geen afterparty zijn. Maar sluiten we de avond in stijl af met vanaf 22:00 op 19 verschillende plekken live muziek.

 

Alle concerten zijn te bezoeken met een passe-partout die je via de kanalen van Popronde en Popronde Tilburg voor €5,00 kunt kopen.
We vragen je om een coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te laten zien, dat kan al bij de eerste show die je wil bezoeken of bij de infostand.
Klik op deze link voor meer informatie over de line-up en de tickets.

Delen

Locatie

Verschillend

Contact

www.popronde.nl
info@popronde.nl
024-3601184

Delen