Favoriet!

Poppodium 013- Livestream!

Heb jij de concerten bij 013 ook zo gemist? Dan heeft Poppodium 013 echt iets voor jou! Op 24 juli is er namelijk een livestream vanuit 013 met een té gek optreden van "The Dirty Daddies." De eerste en enige coverband die twee keer AFAS Live heeft uitverkocht.

Ook hebben zij gespeeld bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN. Daarbij mogen gesloten festivals natuurlijk ook niet ontbreken en hebben ze het dak eraf geblazen bij Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea.

Dit keer zetten ze 013 in vuur en vlam in een livestream gevuld met actie en aanstekelijke crossovers uit elk denkbaar genre. Het wordt een interactieve show waarbij de band alle tijd en ruimte neemt om jullie vragen te beantwoorden, virtueel te borrelen en er natuurlijk een groot feest van te maken!

LET OP: Dit is een livestream en te volgen vanuit huis, het is niet mogelijk om deze show live te volgen!

Een kaartje kost €12,50 en de livestream zal beginnen om 21:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Poppodium 013.

€12,50 Koop tickets

Thuis