Pathé Ladiesnight: Singel 39

Op woensdag 8 mei is het weer Ladiesnight bij Pathé. Geniet van een heerlijk welkomstdrankje, shop bij mooie kraampjes en zie als eerste de film Singel 39. Daarnaast maak je ook nog eens kans op leuke prijzen in de zaal. Dus bel, app, sms je vriendinnen en ga naar de Ladies Night bij Pathé!

Singel 39

Singel 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten?Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen. De film Singel 39 heeft een cast met bekende namen. Zo spelen Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra de rollen van Mo en Max. Ook Loes Haverkort, Eva van de Wijdeven en Gerard Cox zijn te zien.

Tickets

De tickets voor de Ladiesnight op 8 mei zijn verkrijgbaar via de website van Pathé. De Ladiesnight tickets kosten €15,50 per stuk, tenzij je in bezit bent van een unlimited abonnement bij Pathé.

Delen
€15,50
Delen