Favoriet!

Oranje Rally

Wellicht ken je de Oranje Rally al van vorige jaren maar dit jaar is de Oranje Rally een beetje anders. Je kan de Rally geheel zelf rijden op een voor jou geschikt moment. In de route heeft het Oranje Comité een fotozoektocht met prijzen verwerkt dus je vervelen doe je zeker niet.

Normaal organiseert het Oranje Comité een rally voor old timers naar door de huidige maatregelen kan dit helaas niet doorgaan. Daarom is dit jaar gekozen voor een do it yourself coronaproof editie van het evenement. 

Je kan de rally rijden op een moment dat geschikt is voor jou en iedere auto mag meedoen, maar het leukste is natuurlijk als de oldtimers ook weer de garage uitkomen. De route is uitgezet in ons prachtige Brabantse landschap door allerlei binnendoor weggetjes, zodat jij optimaal kan genieten van de omgeving.

Wanneer je meedoet aan de fotozoektocht maak je kans op té gekke prijzen, let dus extra goed op! Je maakt onder andere kans op kaartjes voor De Efteling, De Beekse Bergen en De Oliemeulen. De route is gratis te downloaden vanaf 16 april. Om mee te dingen naar de prijzen kan je tot en met 16 mei meedoen door de resultaten naar info@oranjecomitetilburg.nl te sturen.

Ook leuk om te doen is om jouw reis te delen. Deel jouw foto's en video's op sociale media met de #OranjeRally en tag het Oranje Comité Tilburg!

Houdt de website van het Oranje Comité in de gaten voor de meest actuele informatie.

Delen
Gratis

Locatie

Verschillende locaties in en rondom Tilburg

Delen