Favoriet!

Motus Mori bij theater De Nieuwe Vorst

Van 17 oktober tot en met 8 november komt Motus Mori naar Theater De Nieuwe Vorst. Motus Mori is een heus bewegingsmuseum, onder leiding van Katja Heitmann, die gedurende vier weken de persoonlijke bewegingen van Tilburgers tonen. Hiervoor is Theater De Nieuwe Vorst tijdelijk omgebouwd tot een museum.

Wij bewegen allemaal anders maar hoe bewaar je nu zo'n beweging? In Morus Moti verzamelen 11 dansers vier weken lang persoonlijke bewegingen uit Tilburg en houden deze 5 uur per dag in gang. Deze prachtige tentoonstelling van choreografische portretten toont een indrukwekkend beeld van de mensheid. 

Voor haar museum is Katja op zoek naar de Tilburgse beweging. Wil jij jouw beweging vereeuwigen? Geef je dan op voor een bewegingsinterview. Op basis van donatie maakt de danser een persoonlijk choreografisch portret dat onderdeel wordt van de tentoonstelling. De interviews starten op 17 oktober en kunnen tijdens de gehele expositie worden afgenomen. Je kan je opgeven via motusmori@katjaheitmann.com

 

Foto: Katja Heitmann

Delen
- Koop tickets

De Nieuwe Vorst

Locatie

Willem II straat 49
5038 BD Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.denieuwevorst.nl
info@denieuwevorst.nl
013-5328520

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen