Metropole Orkest & Lalah Hathaway| Schouwburg

Onder begeleiding van Vince Mendoza komen het Metropole Orkest en ‘First Daugther of Soul´ Lalah Hathaway samen voor een spectaculaire show in Tilburg. Twee jaar geleden ging de al show in première in New York en kan hier ook eindelijk doorgaan. Het concert vind  plaats in vier steden in Nederland waarvan een op zondag 19 september in Schouwburg Tilburg.

Het Metropole Orkest en Lalah Hathaway brengen in deze unieke show een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway. Tijdens deze show kun je voor het eerst zijn muziek beluisteren met een volledig orkest.

Heb je zin in een unieke ervaring met live orkest en een geweldige soulzanger? Het concert vind plaats op zondag 19 september om 20:15 uur in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn nog te bestellen via www.theatherstilburg.nl

Verschillend Koop tickets

Schouwburg Concertzaal Tilburg