Kerst in de Sint-Jozefkerk

Tijdens de Winter in Tilburg zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden bij de Sint-Jozefkerk op de Heuvel.

• Kerststallen tentoonstelling
    Vanaf 17 december tot en met 6 januari is de kerststallen tentoonstelling dagelijks van 13:00 tot 18:00 uur te bewonderen in de pastorie van de kerk.
  • Kerstconcert
    Op zaterdag 17 december is er een Kerstconcert met een orkest en koor in de kerk. Het begint om 19:30 uur, de toegang is gratis en er is warme chocolademelk!
  • Korenfestival
    In het weekend van 17 en 18 december wordt er een korenfestival georganiseerd voor Tilburgse koren. Dit evenement zal plaats vinden in de kerk en op het kerkplein.
  • Zingend Kerstverhaal
    In de middag van zaterdag 17 december wordt het kerstverhaal zingend gepresenteerd voor de kinderen.

Kijk voor meer informatie en andere activiteiten op de website.

De Heuvel