Favoriet!

Kabouter speurtocht in het Dwaalgebied!

In het Dwaalgebied is er iets heel bijzonders gebeurd, er zijn tijdens een koude winternacht een hoop kabouters in verschillende etalages gekropen. Daar is het lekker warm en gezellig. Weet jij ze allemaal te vinden?

Doe tot 8 januari mee met de speurtocht, vul je bingokaart in en ontvang een toffe (en lekkere) prijs! 

In de sfeervolle zijstraten van de oude binnenstad laten onze winterkabouters zich dit jaar ook weer zien. De kunstkabouter, mama met drie kindjes en nog zeven andere kabouters vind je tussen de vinylplaten, kerstcadeautjes en bijzondere hapjes in de etalages van de unieke winkels van het Dwaalgebied. Het Dwaalgebied loopt van de Stationsstraat (lees; de héle Stationsstraat – hint hint) t/m het Radiopleintje en alles wat daartussen zit. 

Waar vind ik de bingokaarten om mee te doen?

De bingokaarten zijn in veel winkels in het Dwaalgebied verkrijgbaar. Op deze bingokaarten vind je foto’s van de kabouters die zich verstopt hebben. Alle negen gevonden? Dan heb je natuurlijk Bingo! Lever je volle bingokaart in bij: BijdeT (Nieuwlandstraat 21, www.bijdethee.com) en je krijgt er een lekker cadeautje voor terug. Laat de bingokaart ook direct achter in de daarvoor bestemde bus, dan maak je ook nog eens kans op een theeproeverij voor twee personen. Dus zet je Rudolph-speurneus op en zoek ze alle negen!

Let op: één geldige en volle bingokaart in te leveren per persoon.

Delen
Gratis

Dwaalgebied

Locatie

Nieuwlandstraat 1
5038 SL, Tilburg

Openingstijden

Contact

Niet bekend

Delen