Must see!

Jubileumtentoonstelling 15 jaar Kunstpodium T

Kunstpodium T is al vanaf 2007 dé springplank voor startende kunstenaars. Dit betekent dat er dit jaar 15 kaarsjes worden uitgeblazen! Dit vieren we door te doen waar we goed in zijn: talentvolle kunstenaars de kans en de ruimte bieden om zich te ontwikkelen. Daarom opent op 3 november bij Kunstpodium T de jubileum-tentoonstelling On Abundant Grounds

Jubileum-tentoonstelling On Abundant Grounds


Met de tentoonstelling On Abundant Grounds staat Kunstpodium T stil bij haar vijftienjarige bestaan en het langlopende Apprentice Master program. In PARK zal parallel de tentoonstelling Promising ll plaatsvinden. 
In de afgelopen 15 jaar is er onder begeleiding van 200+ Masters een weg in de Nederlandse kunstscene gebaand voor meer dan 800 jonge kunstenaars.  Het A/M programma heeft plek geboden aan een selectie kunstenaars afkomstig van academies in Nederland, België, Spanje, Engeland, Ierland, Tsjechië, Spanje, Hongarije, Slovenië, Litouwen en China.
In de jubileum-tentoonstelling brengen we een zestal kunstenaar bij elkaar die in de afgelopen tien jaar meededen aan het Apprentice Master program, en aan de talentontwikkelingsprogramma's De Nieuwe Vincent en Inversie Talenthub. Kunstpodium T heeft de kunstenaars, van vier generaties, gevraagd om actief samen te werken aan de tentoonstelling. Hiermee wordt de reikwijdte getoond van de programmering van Kunstpodium T èn recht gedaan aan Kunstpodium T als een plek waar men van elkaar leert. 
De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 3 november. Er zullen optredens plaatsvinden van DAISY DAISY en Öhne Umlaut.

 

Wil je meer info over het evenement en de kunstenaars? Kijk dan op: www.kunstpoduim-t.com

 

Delen
-

Stichting Kunstpodium T

Locatie

Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Openingstijden

Contact

https://kunstpodium-t.com/
contact@kunstpodium-t.com
06 1808 1128

Delen