Intocht Sinterklaas 2020 in de Piushaven

Ook dit jaar komt de Sint met zijn pieten weer naar Tilburg. De intocht Sinterklaas 2020 is dit jaar op zondag 15 november, in  de Piushaven en in de binnenstad van Tilburg zijn. Ben jij een echte Sinterklaas fan en wil je hier hoe dan ook bij zijn? Lees dan gauw even verder!

De intocht Sinterklaas 2020

Jaarlijks staan er rond de 50.000 mensen langs de kant bij de intocht en rondgangen van Sinterklaas. Tijdens de intocht kun je ook van allerlei activiteiten doen. Als de intocht van Sinterklaas weer geweest is dan is het Sinterklaasfeest nog niet afgelopen. Dan gaat het eigenlijk pas beginnen. Je kan heel veel Sinterklaas tips vinden op de website van Sinterklaas.

5 december Sinterklaasavond

Op de Sinterklaas website vind je diverse onderwerpen die met Sinterklaas te maken hebben zodat je goed voorbereid de Sinterklaasavond kan vieren. Met lekker eten, zoals pepernoten en speculaas bij de Recepten , leuke Sinterklaasliedjes om vooraf te zingen, leuke ideeën om Cadeautjes in te pakken en een manier om mooie Rijmen erbij te krijgen. Heb je zin om eens een heel aparte sinterklaasavond te houden. Ga dan met familie en/of vrienden het pakjesspel doen! Bestel dan nu Het Pakjesspel! Bij dit dobbelspel zitten 3 verschillende speelborden (voor elke ronde 1 speelbord: verdeelbord, uitpakbord en finalebord), 50 kanskaarten en alle ingrediënten voor een geslaagde Sinterklaasavond. Je kan ook zelf het dobbelspel in elkaar zetten. Kaartjes printen, uitknippen en een dobbelsteen erbij pakken. De ruim 160 kaartjes voor dit spel kun je gratis downloaden. Kijk hiervoor op Sinterklaasdobbelspel.

Foto's

In een van de voorgaande jaren aanwezig geweest bij de intocht van de goedheiligman? Bekijk eens onze fotoalbums en wie weet ben jij wel op de foto gezet door een van onze fotografen.
Delen
Gratis
Delen