Heyhoef Backstage zaterdag 19 juni

Het einde van het theaterseizoen bij Heyhoef-Backstage is bijna in zicht. Op zaterdag 19 juni treden de twee frontmannen van de befaamde Belgische Bluesbones op als duo Big D & Captain Keys. Er is een middagshow om 16.30 uur en een avondshow om 20.00 uur, waar per show 30 bezoekers aanwezig mogen zijn.

Op zaterdag 12 juni zijn er ook een concerten met het Blues-Soul Trio van Phil Bee, Guy Smeets & Pascal Lanslots, maar die zijn helaas al uitverkocht. Wil jij deze concerten toch meemaken? Dan kan dat via de livestream, waar tevens ook het concert van zaterdag 19 juni is te zien. Je kunt de livestream bekijken via de website van Heyhoef-Backstage.

Over BIG D & CAPTAIN KEYS:
Duo Big D & Captain Keys zullen 2 keer een show verzorgen bij Heyhoef-Backstage. Ook wel bekend als de twee hoofdrol spelers van de gerenommeerde Belgische Bluesbones ( Nr.1 Blues-Rock charts top50RMR USA!). Zanger Nico de Cock en Hammond speler Edwin Risbourg hebben inmiddels meer dan 500 shows in Europa op hun naam met de Bluesbones. Tijdens de European Blues Challenge 2017 ontstond het idee om een duo voor kleinere acts te vormen. Als je originele songs wil horen en wat bekende blues covers dan is dit concert écht iets voor jou!

Wil jij hier bij zijn?
Kijk dan op de website van Heyhoef-Backstage voor de tickets.

€ 10,00 Koop tickets

Kerkenbosplaats 1-2