Favoriet!

Harlem Lake online concert bij Heyhoef Backstage

Harlem Lake, de winnaars van de Dutch Blues Challenge komen met een toffe steunactie voor muziekpodia. Zij organiseren een spetterend concert dat ze live zullen uitzenden, helemaal corona-proof dus! Kijk en geniet mee op 27 februari om 20:30 uur!

Harlem Lake, vroeger bekend als de Dave Warmerdam Band, maken een comeback met een nieuwe naam, nieuwe muziek en een nieuwe show. Zij hebben het hele jaar hard gewerk aan hun debuutalbum. De band is uitgebreid met extra blazers, backing vocals en percussie, 12 muzikanten in totaal! Omdat er vanwege de huidige corona maatregelen geen liveshow gegeven kan worden, zenden zij hun optreden uit via een livestream.

Harlem Lake en Heyhoef Backstage slaan hun handen in elkaar en verzorgen samen de livestream bij Heyhoef Backstage. Janne Timmer, zangeres bij Harlem Lake geeft aan dat zij afhankelijk zijn van muziekpodia om hen een podium te kunnen geven en de muziekpodia zijn afhankelijk van bands. Die trekken immers de bezoekers aan die voor een optreden komen.

Na het winnen van de Dutch Blues Challenge zijn ze veel populairder geworden in het Nederlandse blues circuit. De band heeft een volwassen geluid maar weet ook een jonger publiek naar zich toe te trekken. Speciaal voor dit concert spelen zij nog niet eerder uitgebrachte muziek. Je zal invloeden in de muziek herkennen van onder andere Fleetwood Mac, Pink Floyd, Joe Bonemassa en Tedeschi Trucks Band.

Het concert vindt plaats op 27 februari om 20:30 uur. De tickets kosten €15,- per stuk en kan je hier bestellen.

€15,- Koop tickets

Heyhoef Backstage