Fiesta Mexicana met Carolina y Los Mezcales bij het Duvelhok

Het Duvelhok is zondag 30 augustus het decor voor een vrolijke Fiesta Mexicana. De zangeres Carolina de Holanda en haar mariachi Los Mezcales nemen het publiek mee naar het kleurrijke land van romantische gitaren, melancholische violen en vrolijke trompetten. Het concert vindt volledig ‘corona-proof’ plaats op de ruime buitenplaats voor het Duvelhok waar ook kraampjes met Mexicaanse souvenirs en lekkernijen te vinden zijn. Er zijn margaritas, Corona-biertjes en nachos te verkrijgen. Een echt Mexicaans feestje dus.
Carolina de Holanda is een Nederlandse zangeres die al ruim twintig jaar de Mexicaanse volksmuziek vertolkt. Zij leerde het vak van de wereldberoemde zangeres María de Lourdes uit Mexico, die in 1997 op Schiphol plotseling overleed na een succesvolle tournee langs de Nederlandse theaters. Carolina besloot de lessen van haar lerares ter harte te nemen. En met succes. Ze nam meerdere cd's op, trad op met grote namen uit de Mexicaanse showbizz en reisde met haar muziek door heel Mexico en zelfs daarbuiten (VS, Colombia, Argentinië, Spanje, Indonesië, etc). Ook in Nederland werd haar carrière opgepikt. Ze was te zien in diverse tv-programma's en trad op voor het Koninklijk Huis op paleis Soestdijk.
Los Mezcales staat bekend als ‘de beste mariachi van Nederland’. De band bestaat uit de Mexicanen Juan Muñoz, Humberto Albores, Canek Cabrera en de Colombiaanse Claudia Valenzuela.

Meer informatie

  • Datum: zondag 30 augustus
  • Inloop: 14.30 uur
  • Prijs: €16,00
  • Tickets via deze link
Delen
€16,-
Delen