Festival van het Levenslied 2020

Op 6 en 7 juni staat Tilburg weer in het teken van het levenslied tijdens het Festival van het Levenslied 2020. Twee dagen lang kunnen we in de binnenstad meezingen en dansen op bekende Nederlandstalige muziek. De entree is net zoals alle jaren volledig gratis.

Levenslied 2020

Al meer dan een kwart eeuw geven vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit prachtige festival cadeau. Dat is iets waar we allemaal trots op mogen zijn. Het gedachtegoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: arm en rijk, jong en oud. Op het festivalterrein is iedereen gelijk. Het Festival van het Levenslied is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig professioneel evenement. Het is het grootste gratis festival van het Nederlandse lied in ons land.

Programma

Het programma van het Festival van het Levenslied 2020 is voor zover nog niet bekend. Wanneer hier meer bekendheid over is laten wij dit direct weten op onze website.

Foto's

Ben je tijdens een van de vorige edities op de foto gezet tijdens Levenslied, of gewoon benieuwd naar een impressie van het Festival van het Levenslied? Bekijk dan even onze fotoboeken.
Delen
Gratis
Delen