Kids

Festival Circolo

FEELS LIKE CIRCUS!

Van 12 t/m 21 oktober is het Leijpark in Tilburg omgetoverd tot een groot circus. Dit geweldige festival is 10 dagen lang te bezoeken voor iedereen tijdens de herfstvakantie. Met 8 verwarmde tenten en meer dan 60 diverse voorstellingen kun je genieten van dit spektakel. De circustenten hebben een capaciteit van tussen de 800 en 6 plaatsen. Naast de verschillende voorstellingstenten kun je ook terecht bij een brasserie, een restaurant, een buitenbar, diverse foodtrucks, een speelpiste voor kinderen, kampvuren en bijzondere attracties. Voor ieder is er dus wat wils! Kom jij naar Festival Circolo?

De toegang tot het festivalterrein is gratis. Kaarten voor de diverse voorstellingen van Festival Circolo zijn online verkrijgbaar of op het festivalterrein zelf. Er is op het festival een kassa aanwezig. Deze is geopend van 12:30uur tot een uur na de laatste voorstelling. Je kunt bij de kassa met PIN en contant betalen. Op het terrein zelf is geen pinautomaat aanwezig. Voor kinderen (0 t/m 12 jaar) zijn voor sommige voorstellingen speciale kindertickets verkrijgbaar. De prijzen van de voorstellingen variëren van €1,- tot €25,-. Bij aankoop van tickets en/of aanvullende producten betaal je per ticket €1,25 administratiekosten met een maximum van €5,-.

De voorstellingen die gepresenteerd worden zijn lange en korte voorstellingen. De lange voorstellingen zijn meer dan 50 minuten en de korte voorstellingen zijn meestal rond de 30 minuten. De lengte van de voorstelling en de leeftijdsindicaties zijn aangegeven bij elke voorstelling. In principe zijn alle voorstellingen rolstoeltoegankelijk.

Leuk om te weten:
In de oneven jaren heeft Festival Circolo een vijfdaags programma in Theaters Tilburg, De Nieuwe Vorst en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Het heeft dezelfde gemoedelijkse sfeer als het outdoor festival, maar dan kleiner en in een andere omgeving.

Delen
€1,- tot €25,- Koop tickets

Leijpark

Locatie

Leijpark
5022 Tilburg

Toon op kaart

Contact

Breng een bezoek aan het Leijpark

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen