EK 2021: Nederland - Oekraïne bij Heineken Fanzone Oranjeplein

Wil jij het EK 2021 in de Tilburgse binnenstad volgen? Sla dan het Piusplein zeker niet over. Het plein transformeert tijdens het EK namelijk tot Heineken Fanzone Oranjeplein. Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn op groot scherm te bekijken.  Voor de wedstrijd en in de rust zorgen verschillende dj's dat het goed gezellig is op het plein. Tijdens de wedstrijd gaat de volledige aandacht naar het voetbal en na de wedstrijd gaat het feest (hopelijk) nog eventjes door. Op het plein en tot diep in de nacht aan de aangrenzende kroegen.

Meer informatie

Heineken Fanzone Oranjeplein is gratis te bezoeken en het programma start een uur voor de aanvang van de wedstrijden. Wil jij ook van andere landen wedstrijden bekijken? Alle wedstrijden worden tijdens het EK uitgezonden bij de aangrenzende kroegen aan het plein. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Heineken Fanzone Oranjeplein? Zorg dan dat je het Facebook-evenement in de gaten houdt van de actuele updates.