Dubbele tentoonstelling bij het Metropolitan Museum

Een museum dat 24/7 open is en je altijd kunt bezoeken, bestaat dat? Jazeker! Het Metropolitan Museum zet de exposities voor de ramen van het gebouw zodat jij ze van buitenaf kan bekijken. De tentoonstellingen zijn altijd te bezichtigen en natuurlijk coronaproof te bezoeken.

Extra genieten van kunst, hoe kun je dit beter doen dan met een dubbele tentoonstelling? Twee zeer verschillende kunstenaars hebben de handen ineen geslagen en hebben samen één tentoonstelling gemaakt. John Körmeling is in Tilburg bekend van het "Draaiend Huis" op de Hasseltrotonde en de brug "Den Ophef" in de Piushaven. Kenmerken voor zijn werk is de humor die er vanaf spat, dat ook vaak een glimlach op de gezichten van de bezoekers toverd. In deze tentoonstelling "Fruitstad" geeft John zijn visie op de toekomst van onze stad weer.

Arjan Onderdenwijngaard auteur van het reeds verschenen boek "Multatuli leeft in Lebak" is na een lange tijd in Indonesië weer terug in ons land. Later dit jaar vertrekt hij weer, en dat is ook meteen kenmerkend voor zijn werk. Arjan is een verhalenverteller; een verhaal, een gedicht, een expositie, iets dat overblijft ook al is de kunstenaar weg. 

Het Metropolitan Museum kun je vinden op de stedekestraat 15.
 

Delen
Gratis

Locatie

Metropolitan Museum, Stedekestraat 15
5041DM Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.metropolitanmuseum.nl
post@metropolitanmuseum.nl
013 5358041 / 06 20325030

Delen