De Salon - Een Nieuwe wereld | Schouwburg Concertzaal Tilburg

Stadsgenoten en verhalen uit Tilburg krijgen in de voorstelling van theatergezelschap Stormkamer een podium. We leven in een tijd dat er onvrede is over de wereld van nu. Van de democratie tot het kapitalisme, de aanpak van klimaatverandering en de oorlog in Oekraïne: de systemen van vandaag lijken niet meer te werken zoals we zouden willen. Durven we deze systemen nog wel om te denken? En hoe ziet onze ideale wereld er dan uit? De Salon - Een Nieuwe Wereld is een, deels geïmproviseerde performance met de visionairs, entrepreneurs en activisten van vandaag. 

Sinds begin 2021 doet Stormkamer onderzoek naar ‘anders denken’. Leven in Nederland betekent dat veel voor ons wordt bepaald. De systemen oefenen invloed uit op hoe we wonen, zorgen, geld verdienen, omgaan met het klimaat en wat er op ons menu staat. Het zijn systemen die we gewend zijn omdat we ermee zijn opgegroeid. Maar als je uitzoomt of er met een andere bril naar kijkt, kloppen deze systemen dan nog wel?

Chantal van Reeswijk, Nick J. Swart, Halima Özen, Jan van den Broek en Boy Jonkergouw zijn pioniers in Tilburg die hier een uitgesproken visie over hebben. Samen met deze gasten en het publiek gaat Stormkamer tijdens deze Salon op zoek, naar een blauwdruk voor een nieuwe wereld binnen een theatrale beleving met live muziek, performance en beeldende kunst. 

Delen
Vanaf €12,5 Koop tickets

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Locatie

Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.theaterstilburg.nl
ticketservice@theaterstilburg.nl info@theaterstilburg.nl
013-5432220 013- 5490 390

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen