Nieuw!

De “Nierdaagse”

Wandel van 1 tot 31 juli 2020 mee met de Nierdaagse en help de Nierstichting om nierziektes te genezen! Je kunt zelf bepalen hoe je wil lopen, wanneer en met wie.

Ben jij echt een fan van wandelen en wil je graag een goed doel steunen? Dan is dit dé kans! Van 1 juli tot en met 31 juli organiseert de Nierstichting de WandelNierdaagse. Wandel gezellig met vrienden, familie of je hond de kilometers aan elkaar, en help daarmee een goed doel.

De routes mag je helemaal zelf bepalen en ook de lengte daarvan. Al je wandel data kun je dan ingeven op jouw actiepagina die je kan aanmaken na inschrijving. De inschrijving kost eenmalig €10,- (per persoon), en hiermee krijg je online badges, podcasts, wandeltips- en routes, én een uniek aandenken.

Met deze wandelingen kan je dus geld ophalen voor de Nierstichting maar dit is natuurlijk niet verplicht. Op zoek naar meer informatie over het evenement of wil jij je inschrijven? Dat kan! Klik dan hier.

Foto: A. Pradidpong
€10,-