Kids

De Grote Red Je Reet Show

Een spannende live game voor de hele familie! Theater Maas en dans speelt de voorstelling ''De Grote Red je Reet Show'' in Theaters tilburg. Deze voorstelling gaat over 5 jongens die de strijd met elkaar aangaan. Alleen de allerbeste kan winnen in een zenuwslopende race van drie rondes.

Een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor 6+. Onder leiding van een doorgewinterde showmaster gaan vijf kandidaten de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende wedstrijd vol challenges, spelrondes en onverwachte acts. Een reality gameshow, maar dan in 3D, live en recht voor je neus. Zijn de kandidaten wel zo cool als ze eruit zien? Zijn ze sterk genoeg om te verliezen? Wat zijn de spelregels en waarom veranderen ze steeds? En wie redt er vandaag het beste zijn reet?

Na de première in Rotterdam toert De Grote Red Je Reet Show rond en komt ook naar Tilburg! Klik hier voor meer informatie en ticktets.

€15 Koop tickets

Schouwburg Concertzaal Tilburg