Must Eat!

De eerste Funky Market | Sint & Santa Local Shopping Editon

Op zondag 27 november is het dan zover: de eerste editie van de Funky Market met een divers, creatief en lokaal aanbod! In NS16 vind je tussen 11:00 en 17:00 uur meer dan 25 Tilburgse standhouders met vintage, design, fashion, kunst, interieur items, ambacht, speelgoed, toffe handgemaakte sieraden en nog veel meer. Dit is het perfecte moment voor het shoppen van unieke lokale Sint- en Kerstcadeaus.  

Alle collecties op de Funky Market zijn van Tilburgse creatievelingen. Zo is er bijvoorbeeld keramiek van Cels Ceramics met vazen, schalen en objecten geïnspireerd uit de onderwater natuur. Je kijkt je ogen uit bij de visuele snoepwinkel van Loulou & Tummie met o.a. kaarten en knallende prints. Of wat dacht je van vintage kleding van Koos Kurioos of gedroogde bloemen op hout en natuursteen van Jeetje Design? Je scoort de opgepimpte vintage Parels van Pip, de naamslingers van StoerenZo en de shockart van Ro-Nalt Schrauwen. Beloof je om geen papieren of plastic tassen meer aan te nemen? Dan wandel jij de Funky Market uit met een gratis tas gemaakt van reeds bestaande materialen van Green Bag Lady. 

Wil je alvast in de stemming komen van wat er allemaal aan collecties op de Funky Market te verkrijgen is? Ga dan naar FunkyMarketTilburg op Instagram en/of Facebook.  

 

Dus: Funky Market op 27 november van 11:00 - 17:00 uur in NS16 (NS-Plein 16) te Tilburg. 

De entree is gratis. 

Delen
Gratis

Locatie

NS-Plein 16
5014 DA Tilburg

Faciliteiten

  • Groepen mogelijk
Delen