Daisy Festival 2021

Na een paar keer te zijn verzet en uitgesteld is het dan toch écht tijd voor het Daisy Festival op 14 augustus! Het festival vindt zoals vanouds plaats in de Spoorzone van Tilburg.

De kaartverkoop voor het Daisy Festival is inmiddels in volle gang maar Daisy kan niet beloven dat het festival 100% door zal gaan, daarom hebben ze het volgende bedacht: je betaald nu 50% van de ticketprijs en de rest als het festival doorgaat. Mocht het festival toch niet door kunnen gaan krijg jij je aankoopbedrag teruggestort.

Heb je nog een ticket van de 2020 editie? Die blijft geldig voor dit jaar, daarom zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de editie van 2021. Je kunt hier een kaartje kopen.

Muziek
Hits, R&B, Guilty Pleasures, Dancehall en een randje house en disco!

Daisy heeft alles uit de kast getrokken om de beste van de beste voor jullie naar Tilburg te lokken, hier vindt je de line up:

Blizzey, Freddy Moreira, Johnny500, Daisy XL Show, Fiesta Macumba Soundsystem, De Danshal, Irwan, Team Disco Snolly, Papi Chulo Soundsystem, Raywell, Hato, Herrie met Gerrie soundsystem, Fab x Paans, Wef, Alamaison, The Firm, Keezus Christus, Ballantine, Rockefellababe, Donny Summer en nog veel meer!

Het festival vindt plaats in de Spoorzone van Tilburg en zal van 12:00 tot 23:00 uur duren. LET OP: de deuren sluiten om 20:00 uur dus zorg dat je voor die tijd het festivalterrein op bent gekomen!
 

Delen
Verschillend Koop tickets

Locatie

Spoorzone Tilburg

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Groepen mogelijk
Delen