CZ Tilburg Ten Miles Challenge

De voor het eerste weekend van september geplande CZ Tilburg Ten Miles is in verband met de coronacrisis verplaatst naar september 2021. De organisatie kondigt tegelijkertijd een uitdagend en inspirerend alternatief aan, de CZ Tilburg Ten Miles Challenge. De 1ste virtuele editie van het grootste loopevenement van Midden-Brabant.

Tot grote teleurstelling is het, met het oog op alle protocollen, niet realistisch volgens de organisatie om de 33ste editie van de CZ Tilburg Ten Miles op 5 en 6 september op zowel een feestelijke als veilige manier te laten verlopen. De CZ Tilburg Ten Miles kent sinds 1988 een rijke historie en is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met grandeur en internationale allure. Veiligheid en gezondheid staan hoog in het vaandel van het loopfeest, dat in deze zorgelijke tijd graag wil meewerken aan het terugdringen van het coronavirus.

Om de duizenden lopers die zich dit jaar traditiegetrouw hebben verheugd op deelname aan de CZ Tilburg Ten Miles toch op een gezonde en prettige manier in beweging te houden, is er straks de CZ Tilburg Ten Miles Challenge. Ren of wandel mee op je eigen parcours, op je eigen tijdstip en in je eigen tempo, dát is het motto van dit virtuele evenement! Aanmelden kan vanaf nu via de website tilburgtenmiles.nl.

De organisatie vindt het belangrijk dat jullie in beweging blijven en daarom hebben zij de CZ Tilburg Ten Miles Challenge in het leven geroepen. Deelnemers kunnen kosteloos meedoen. Ren of wandel in de periode van 3 tot en met 9 september een van de gebruikelijke afstanden en verdien een virtuele medaille. Je kunt zelfs een limited edition t-shirt en een échte medaille bestellen in de webshop van de organisatie.

De aangeschafte startbewijzen voor de editie van september blijven geldig voor de CZ Tilburg Ten Miles van volgend jaar. De reeds ingeschreven deelnemers hebben hierover per e-mail persoonlijk bericht ontvangen van de organisatie.

Delen

Spoorzone 013

Locatie

Burgemeester Brokxlaan
5041 SB Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.spoorzone013.nl

Faciliteiten

  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen