Proost!

CarnaWall in Kruikenstad

De LiveWall Group organiseert CarnaWall op vrijdag 21 februari een groot, gratis toegankelijk, openbaar carnavalsfeest als aftrap voor het feest der feesten. Dit feest zit bomvol muziek, errassingen en artiesten en duurt van 18:11 tot 23:11 uur aan de Stationsstraat 5.

Dit jaar heeft de LiveWall Group besloten het CarnaWall feest niet langer voor zichzelf te houden maar dit van de daken te schreeuwen: "Hoe meer zielen hoe meer vreugd" aldus LiveWall. Dit evenement is gratis en openbaar voor iedereen die zin heeft in een lekker carnavalsfeest.

Natuurlijk is zo'n feest niet af zonder een verrassing! Het feest wordt gevierd op de parkeerplaats achter het bedrijf en dit jaar zal daar een DJ optreden. Ook kunnen de Kruiken en Kruikinnen genieten van verschillende optredens en wordt er door LiveWall een digitale verrassing voorbereid. Houd daarvoor de social media van LiveWall in de gaten.

Het feest vindt dus plaats aan de Stationsstraat 5 (ingang naast het pand, door de slagboom) op 21 februari en de toegang is gratis, wat wil je nog meer?

Klik voor meer informatie hier.

Delen
Gratis

Locatie

LiveWall Group, Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg

Toon op kaart

Contact

livewallconcepts.nl
hq@livewallgroup.com
+31 13 71 13 708

Delen