Carnavalskalender Heuvel Gallery 2020 en Kappellenfeest

Carnaval zonder verenigingen, maar vooral zonder livemuziek van een kapel, carnavalsband of feestorkest is niet compleet. De Heuvel Gallery en Koppènt snappen dat en zullen na een eerste succesvolle samenwerking in 2019, ook in 2020 samenwerken.

Aauwerwets carnaval in de Heuvel Gallery

Na een jaar geen Cafe Kopfschmerzen is het in 2020 weer het vertrouwde kappellenfeest in Kruikenstad. Vanaf 20:00 uur heeft orkest Koppènt vele bevriende orkesten op bezoek. Doordat carnaval dan pas net van start is gegaan kun je frisse orkesten verwachten die nog bruisen van de energie. Zo zullen op deze avond de volgende orkesten langs komen:
    • Bluswerruk (Eindhoven);
    • Une peu de tout (Drunen);
    • Fiesta Servessa (Berkel-Enschot);
    • Kromme Noten (Kaatsheuvel);
    • Elstars;
    • Naagers;
    • Buskes;
    • Black Woows (Loon op Zand);
    • Louth;
    • Bekek ’t is;
Uitaard zal Koppènt zelf ook acte de présence geven.

Kappellenfeest

De presentatie van deze avond is net als alle andere edities weer in handen van Heinrich. Helmutt heeft wegens prive omstandigheden zijn bezoek aan Kruikenstad moeten afzeggen. In de Heuvel Gallery kun je naast genieten van een hele avond ouderwets carnaval met alleen live muziek ook een bezoek brengen aan de oudste vereniging van Kruikenstad de Görkese Turken. Kortom, je krijgt een hele avond carnavalsvertier voor een entreeprijs van nul euro.

Carnavalsplanning

• Vrijdag: Aauwerwets live. So What nodigt andere bevriende orkesten uit om het dak er figuurlijk af te blazen;
  • Zaterdagmiddag: van 13:30 uur tot 17:30 uur kindercarnaval. Hossen voor de kleintjes. Uiteraard zijn ook de papa’s en de mama’s welkom. En op deze middag is het tevens proosten met Proost met medewerking van diverse orkesten;
  • Zaterdagavond: Cafe Kopfschmerzen en feest bij de Görkese Turken;
  • Zondag: D’n opstoet. Gezellig d’n opstoet kijken In de avond gaat het feest binnen door met ook weer de nodige live muziek van kapellen. Gedurende de gehele dag is er een live radiouitzending van Omroep Brabant vanuit de Heuvel Gallery;
  • Maandagavond: GrOOts feest met een knaller line-up met o.a. de Dorini’s, Frank Smeekens, Duo Knotsgek en Johnny Purple. Entree is gratis;
  • Dinsdag wordt het carnaval afgesloten. Met een open podium nodigen Heuvel Gallery orkesten uit om geheel vrijwillig nog even af te toeteren en te pilzen.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg: carnaval tilburg