Favoriet!

Buitenoptredens bij De Schouwburg!

Wellicht hebben jullie het meegekregen maar de schouwburg was jarig in het voorjaar van 2021! Helaas moest alles toen nog dicht vanwege het coronavirus maar dat wil de Schouwburg nu graag gaan inhalen. Schouwburg presenteert 4 weken lang buitenoptredens voor het gebouw waar je kunt genieten van live muziek op een gezellig terras.

Van 30 juni t/m 24 juli krijgen jonge muzikanten de kans om zich te laten horen. Er wordt namelijk een podium geplaatst voor het theatercafé met een terras, waar plaats is voor 100 mensen. Omdat er afgelopen voorjaar zo weinig mogelijk was, is dit een leuke manier om het 60-jarig bestaan van de Schouwburg alsnog te vieren. 

Tot de line-up behoren onder andere Singer-songwriter Flemming, skaband De Nachtwakers en Puntjudith. De artiesten zullen optreden op woensdag- t/m zaterdagavonden en op zondagochtend. De Schouwburg heeft de line-up gevormd dankzij goede relaties met onder andere het Tilburgse Conservatorium, de Rockacademie en Music Hub Brabant.

Waarom is er gekozen voor alleen muziek? De straat waar de Schouwburg aan ligt is een ontzettend drukke weg en muziek heeft daar het minste last van. De tafeltjes staan anderhalve meter uit elkaar, verder zijn er geen restricties.

Delen
Gratis

Theaters Tilburg

Locatie

Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.theaterstilburg.nl
ticketservice@theaterstilburg.nl info@theaterstilburg.nl
013-5432220 013- 5490 390

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen