Borreltijd bij Live & Shoco met John West en Joeri Plaizier op de Korte Heuvel

Genieten van lekkere drankjes, een uitgebreid hapjes diner en optredens van leuke artiesten: Live en Shoco op de Korte Heuvel slaan de handen ineen voor een leuk evenement. De naam van het event is Borreltijd. Op zondag 26 juli staat de tweede editie van het evenement op het programma. 

Tijdens de tweede editie van Borreltijd bij Live & Shoco treden niemand minder dan John West en Joeri Plaizier op. De inloop start om 15:30 uur en het evenement begint om 16:00 uur. Vanaf dan kun je genieten van een vier uur lang durend spektakel vol muziek, lekkernijen en borrels. Het event eindigt om 20:00 uur maar daarna kun je nog tot in de late uurtjes blijven borrelen.

Borreltijd bij Live & Shoco

Voor Borreltijd betaal je €59,50 per persoon. Je ontvangt een welkomstdrankje en gedurende het arrangement wisselen diverse warme en koude gerechten zich af. Ondertussen kun je lekker borrelen, eten en genieten van de muziek. Je gaat in ieder geval niet met lege maag naar huis. En dan het entertainmentprogramma. John West kennen we natuurlijk allemaal van zijn mega hits. Zowel solo als met de nummers die hij samen met Lange Frans heeft gemaakt. Ook van Joeri Plaizier mag je een gezellige show verwachten.

Meer informatie

Shoco en Live hebben tafels voor 2 of 4 personen beschikbaar. Mocht je uit één huishouden komen, kun je een grotere tafel reserveren. Per zaak zijn er maar veertig plekken beschikbaar dus reserveer snel. Reserveren kan via de websites van beide horecazaken aan de Korte Heuvel. Zo kun je zelf kiezen of je graag bij Live of Shoco plaatsneemt. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend opgevolgd.

Delen
€59,50
Delen