Better Get Hit | Heyhoef-Backstage

Vanaf 2022 zal het muziekpodium Heyhoef-Backstage vanuit stadsdeel de Reeshof mee aansluiten bij de tweede editie van het Better Get Hit Festival. Op de zondagmiddag 11 september zullen er drie topacts te zien zijn die de geest van het Backstage podium uit ademen en tevens perfect passen binnen het profiel van dit Tilburgse muziekfestival.

“Blues, Roots & Soul” zijn de kenmerkende genres die bij Heyhoef-Backstage passen en naadloos aansluiten bij Better Get Hit. Alle op zwarte Afro-Amerikaanse muziekstijlen zijn erg nauw met elkaar verbonden. De basis voor al deze muziekgenres is de blues van waar uit vele verschillende muziekrichtingen ontstonden maar altijd aan elkaar gelinkt waren door hun gedeelde wortels. Dat pas precies in het ‘Backstage’-straatje.

Er is voor deze zondagmiddag een onweerstaanbaar programma samengesteld als perfecte afsluiter van dit driedaagse festival. Een gortdroge bluesact door de Belgische Bluesbones( 2020 Live on Stage Nr.1 Blues/Rock Charts Top 50 USA ), de rootsy rhythm & soul van Mell & The Vintage Future (speelden het voorprogramma van eric Clapton in Ziggodome) en de opzienbarende Engelse viermansformatie CATFISH o.l.v. meestergitarist Matt Long. (UK band of the year 2021)

 

Wil jij alles lezen over deze acts, het programma of gelijk tickets bestellen? Klik dan op deze link voor meer info!

Delen
€22,00

Heyhoef Backstage

Locatie

Kerkenbosplaats 1-2
5043 RX Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.heyhoef-backstage.nl
info@heyhoef-backstage.nl
013 583 9999

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen