Must see!

Better Get Hit Festival | In Your Soul

Better Get Hit Festival -In Your Soul- krijgt zijn 2e editie op 9-10-11 september 2022. Het festival brengt (inter)nationale artiesten met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekgenres. Swing, geniet en laat je verwonderen door een prachtige samenkomst van muziekstijlen in de Schouwburg Concertzaal, Pardox Tilburg en Heyhoef-Backstage.

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote (inter)nationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, clubhouse of een mix van stijlen. Het is eigenlijk een rijkgevulde feestelijke tafel met heel veel verschillende heerlijke muziekgerechtjes. Een onderdompeling in een enerverende smeltkroes van muziekgenres. Better Get Hit Festival programmeert bekende, maar vooral veel aanstormende toekomstige headliners naast de grootste nieuwe talenten in hun genres. Zij voeren eigen talentontwikkelprogramma’s uit

Better Get Hit (In Your Soul) is vernoemd naar een compositie van Charles Mingus uit 1959. In deze compositie komen Blues, Soul, Gospel, Jazz op een bijzondere, harmonieuze wijze samen. Precies dat wat Festival Better Get Hit representeert: de versmelting van vele verschillende muziekgenres met Afro- Amerikaanse wortels.

Voor meer info over het festival en de tickets klik hier

Vanf €22,00

Schouwburg Concertzaal Tilburg